onsdag 9 mars 2011

Hjälmen fastnade pojken avled

En 3-årig pojke klättrade i ett träd med sina vänner när han antagligen föll så att hjälmen fastnade i en gren och tog strypgrepp, trots att personalen snabbt han hjälpa pojken så avled han tyvärr senare på sjukhus.

"Låsanordningen på hjälmen har på något vis hamnat så illa att den kom att trycka mot pojkens hals.
– Om du får ett tryck på framsidan av halsen, mot halspulsådern så blir du medvetslös på bara några sekunder. Förloppet är alltså väldigt snabbt"

Detta tycker jag var väldigt tragiskt och tycker att det är helt sjukt att sånt här kan hända, pojkens liv hade ju inte hunnit börja på riktigt!!! 


Vila i frid och må din familj leva i frid!


2 kommentarer:

  1. Hej till er alla!
    Jag är en internationella långivare som ger lån till alla personer i behov av ett lån. Om helst du behöver för ett lån av mig kontakter för att lämna din e-post och jag kontaktar du: ilievmarco15@gmail.com
    Tack

    SvaraRadera
  2. Lån erbjudande för alla med 2% ränta


    Om du behöver ekonomisk hjälp, tveka inte att kontakta oss. Du kan få ett lån i intervallet mellan 50.000 kr och 10.000.000 kr på mycket gynnsamma villkor i all laglighet och tillförlitlighet. För mer information om finansieringsarrangemang, kontakta oss via e-post. E-mail: capakredit@gmail.com

    SvaraRadera